ΚΟΥΖΙΝΑ - ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

KOYZINA

Μοντέρνα σύνολα από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, με εργονομικό design.
Σε μεγάλη γκάμα από φρέσκα χρώματα και μοναδικές υφές.
Σύγχρονη κατασκευή με λαβές ή χωρίς (Gola)

ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Δημιουργίες που αξιοποιούν πλήρως το διαθέσιμο χώρο.
Διαμορφώνεται ανάλογα, από μία μεγάλη γκάμα επιμέρους τμημάτων, συνθέτοντας ένα σύνολο αποκλειστικό για κάθε χώρο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Άψογη αισθητική, μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή εργονομία.
Κορυφαία ποιότητα για κάθε σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το 2007, στους Γοργοβίτες, στη Βιομηχανική Περιοχή της Καρδίτσας, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις επιφάνειας 4000 τ.μ. και σε στεγασμένη έκταση 10 στρεμμάτων, ιδρύθηκε και εγκαταστάθηκε η εταιρία KARWOOD AEBE.
Το επενδυτικό της σχέδιο αφορούσε όχι μόνο την ανέγερση των κτιριακών της εγκαταστάσεων αλλά και την αγορά και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, εξαιρετικών δυνατοτήτων και μεγάλης παραγωγικής ικανότητας, το οποίο χειρίζεται το άρτια καταρτισμένο έμψυχο δυναμικό της που διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία και το οποίο επιμορφώνεται στις εξελίξεις των μεθόδων παραγωγής.

facebook


Παραγωγή

H KARWOOD AEBE εξειδικεύεται στη βιομηχανική κατασκευή Κουζίνας και Ντουλάπας με πρωταρχικό μέλημα την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και τη διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.

Ποιοτικός Έλεγχος

Η εταιρία έχει επιλέξει την διενέργεια αυστηρού ελέγχου σε όλες τις φάσεις παραγωγής από το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου της KARWOOD AEBE, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα εγγύησης της τελειότητας σε κάθε προϊόν που παράγει.

Πιστοποίηση Ποιότητας

Επιλέξαμε το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την υλοποίηση και εφαρμογή συστήματος διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

ΒΙ.ΠΕ. Καρδίτσας - Γοργοβίτες | Τηλ: 24410 62305 | Fax: 24410 62308